Σύγχρονος χορός (Contemporary)

Hip Hop

Bασίζεται στην τεχνική του Cunningham, Graham, Limon, και ReleaseTechnique. Μπορεί ωστόσο να προσαρμοστεί από την έμπνευση και την επιθυμία του κάθε χορογράφου. Σε αυτό το μάθημα  δυναμώνουμε τον πυρήνα μας και βελτιώνουμε τη ροή της κίνησης μας, νιώθοντας την στενή σχέση έλξης του σώματος από την γη, παίζοντας με τη διαφορετική χρήση της δυναμικής και της ενέργειας, την ευελιξία και την ισορροπία. Απολαύσετε την αίσθηση της κίνησης και του χορού.

CONTEMPORARY DANCE

Is based on the technique of Cunningham, Limon, Graham and Release. It can however be adjusted to the inspiration and desire of each choreographer. In this lesson we strengthen our core stability and exercise flow in our movement, feeling the close connection of our body and gravity, playing with the different use of dynamics and energy, flexibility and balance. Express and enjoy the sensation of movement and dance.

we will get back to you asap

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.